Annulatie concert december

Beste jazzvrienden

Met heel veel spijt moeten we jullie melden dat wij , in samenspraak met VC Mozaïek, beslist hebben dat het concert van zondag 19 december niet  zal doorgaan.

De onzekere situatie met nieuwe varianten van het virus, met quarantaines en mogelijke besmettingen en met de feestdagen in het vooruitzicht hebben onze beslissing bepaald.

Wij hopen uiteraard dat we jullie opnieuw kunnen verwelkomen op zondag 30 januari 2022. Maar zelfs dat kunnen we nu nog niet met zekerheid beloven. We houden jullie op de hoogte.

Mogen we dan ook vragen om regelmatig de website van de Superior Dance Band te bekijken want sommige beslissingen moeten we nemen enkele dagen voor de geplande concerten en dan is het moeilijk om iedereen nog tijdig te verwittigen. Leden die de nieuwsbrief per post ontvangen maar toch een mailadres hebben vragen we om dit adres door te geven via de website. Het lukt beter om jullie snel te kunnen informeren.

We wensen jullie, ondanks alle ongemakken, toch prettige en gezonde eindejaarsfeesten. Maak er het beste van.

Pour nos amis Français: Le concert du 19 décembre n’aura pas lieu. Nous espérons de pouvoir vous accueillir le 30 janvier 2022. Regardez au  site internet du Superior Dance Band pour les annonces les plus actuelles. On vous souhaite une bonne fin d’année.

Muzikanten van de Superior Dance Band

Team van Superior Jazz Club