Sweet Letter

Sweet letter

Driemaandelijks tijdschrift – 35ste jaargang najaar 2018


De lange, warme zomer is voorbij.

Dank voor jullie talrijke opkomst in De Gouden Bank in Gullegem. Dank aan de mensen die de verre verplaatsing naar Oisterwijk gemaakt hebben.

Dank aan de dapperen die de regen trotseerden in Wenduine. We waren blij met jullie aanwezigheid.

Ook het najaarsprogramma belooft schitterend te worden.

ZONDAG 30 SEPTEMBER:  SUPERIOR DANCE BAND MET GAST SAMMY RIMINGTON

In zijn lange carrière heeft hij over gans de wereld gespeeld, maar onze  vriend Sammy  kent de weg naar Kortrijk en Mozaïek, een plaats waar hij graag speelt.  Gedurende zijn lange carrière is hij trouw gebleven aan wat hij geleerd heeft van klarinettist George Lewis en saxofonist Captain John Handy.  Vandaag is hij  nu  zelf een levende legende , en speelt hij nog altijd met  veel vuur en verve. In het wereldje van de New Orleans revival heeft hij  ongeveer met iedereen gespeeld, en zijn gepubliceerde discografie, die gaat over een periode van het einde van de jaren vijftig tot op heden,  beslaat niet minder dan 140 pagina’s.

Laat zeker die unieke kans niet liggen, en breng uw vriendinnen en vrienden mee om te genieten van een heerlijke avond klassieke jazz.

ZONDAG 28 OKTOBER: FRANSE AVOND MET SDB EN SEPPE (accordeon) EN KAASBUFFET

Het evenement waar velen naar uitkijken!!

Om organisatorische redenen is het aantal inschrijvingen voor het kaasbuffet beperkt tot 100 personen. Lees aandachtig de afspraken voor de inschrijvingen!

Uiteraard ben je ook welkom voor het concert zonder deelname aan het kaasbuffet.

Leden van de Superior Jazz Club, en enkel zij en maximum twee personen per lidkaart, kunnen vanaf nu inschrijven tegen de prijs van € 22,00 per persoon. Voor dat geld mag je tot tweemaal toe aanschuiven aan het rijkelijk gevulde kaasbuffet, krijg je een halve fles wijn en uiteraard een fantastisch concert.

Niet-leden kunnen inschrijven vanaf 1 oktober tegen de prijs van € 27,00 enkel na bevestiging dat er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Hoe kan je reserveren?

Stuur een mail naar Willy Delaere (wdelaere@gmail.com ) of eventueel een SMS (0486 44 80 01) of meld je aan bij Willy op het septemberconcert.

Je krijgt een bevestiging of er nog plaats is.

Dan pas mag je overschrijven op rekening BE78 2850 4482 9486 op naam van Superior Jazz Club met als mededeling de naam of twee namen van de personen waarvoor je inschrijft. Stel je betaling niet uit.

ZONDAG 25 NOVEMBER : SUPERIOR DANCE BAND

Gewoon laatste zondag concert

ZONDAG 16 DECEMBER: EINDEJAARSCONCERT MET JOPIE JONKERS EN KOEN DE CAUTER

Let op:  dit is NIET de laatste zondag

Jopie is een Nederlandse zangeres en harpiste en toonaangevende vertolker van het Latijns-Amerikaans repertoire.  Zij treed op solo of met haar eigen groep.  Haar samenwerking met Koen De Cauter, gitarist Juan Masondo, en bandoneonspeler Alfredo Marcucci  heeft reeds veel pareltjes opgeleverd, ondermeer  de CD  Palomita Viajera.

Om in de juiste stemming te komen hoeft u enkel te luisteren op YouTube naar  de versie van Jopie en Koen van de  Cubaanse klassieker Siboney.   Een nummer waarin beiden hun grote klasse demonstreren.

U gaat aan die avond een goed gevoel overhouden.

Alle concerten gaan door op de gewone locatie: Zaal VC Mozaïek   Overleiestraat 15a Kortrijk en starten om 19.00 uur  (deuren open 18.30 uur )

Deze concerten worden mogelijk gemaakt dank zij onze milde sponsors. Ze zijn terug te vinden op de laatste bladzijde.

VERNIEUWING LIDKAARTEN

Wees niet te ijverig , het nieuwe werkjaar start pas in januari.

Afspraken voor vernieuwing lidkaart in volgende Sweet Letter  ( half december )