Sweet Letter

Sweet letter

Driemaandelijks tijdschrift – najaar 2021


Beste jazzvrienden

Na anderhalf jaar noodgedwongen stilte kunnen we jullie eindelijk weer verwelkomen in onze jazzclub.

Op zondag 31 oktober 2021 verwachten we jullie op onze vertrouwde plaats: de grote zaal van VC Mozaïek. (meer info verder)

We hebben in deze periode helaas afscheid moeten nemen van onze sympathieke drummer Ivan Couttenier, van onze jarenlange sponsor en trouwe aanwezige Eric Vanhollebeke en wellicht, zonder dat we het misschien weten, van een aantal trouwe fans.

Het wordt nooit meer hetzelfde als vroeger maar we gaan door. En we hopen dat jullie de weg terugvinden naar de maandelijkse jazzavonden.

De hommage aan Ivan Couttenier, zoals aangekondigd in de nieuwsbrief van VC Mozaïek, wordt uitgesteld tot 2022 omdat de familie er nog niet klaar voor is.

Corono-veilige opstart 31 oktober

We willen uiteraard opeenhoping bij het binnenkomen van de zaal vermijden. We rekenen daarvoor op jullie medewerking.

Daarom gaan buitendeuren en zaaldeuren open om 18.00 uur. Jullie kunnen direct doorgaan naar de zaal en plaatsnemen. Deze verplaatsing doe je best met een mondmasker op. Je hoeft voor de concerten in 2021 geen lidkaart te tonen of inkomgeld te betalen.

Kom dus aub niet vroeger dan 18.00 uur.

Drankbediening start vanaf 18.30 uur en het concert begint om 19.00 uur. Jullie kunnen dus rustig al het nieuws van anderhalf jaar doornemen en daarna genieten van de muziek.

De tafels zullen op voldoende afstand worden opgesteld waardoor de maximumcapaciteit van de zaal op 150 personen komt. Dat is onze normale bezetting zoals vroeger dus je hoeft geen schrik te hebben dat je er niet bij zal kunnen.

Eric en Filiep houden de luchtkwaliteit in het oog met een CO2 meter en zorgen voor voldoende verluchting. Het zou dus wel iets frisser kunnen zijn in de zaal : voorzie best een trui.

Voor de hongerige magen: de broodjeszaak ziet het niet meer zitten maar Filiep, Kurt en hun team zorgen weer voor soep en…… de croques keren terug.

 

Voorlopig programma voor werkjaar 2021-2022

Hou volgende data vrij

2021 :  zondagen  31 oktober, 28 november  en !!!!!!  19 december

2022: zondagen 30 januari, 27 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni

 

Zorg voor jezelf en voor elkaar. En vooral : geniet met volle teugen.