Sweet Letter

Sweet letter

Driemaandelijks tijdschrift

Juni 2024


Beste jazzvrienden,

Op zondag 30 juni sluiten we het werkjaar af met een laatste ‘laatste zondag’ concert in de grote zaal van VC Mozaïek. We verwelkomen Frederik Van den Berghe op drums. Het wordt dus weer een schitterend concert. We hopen dan ook dat jullie massaal aanwezig zullen zijn. Vergeet niet om klepper en paraplu mee te brengen.

Daarna gaan we er even tussenuit.

We richten graag een woord van dank aan onze sponsors (in het bijzonder Hogeschool Howest en Yvan Van Geluwe) . Dank zij hen kunnen we ons lidgeld en inkomprijs zeer democratisch houden.

We zien iedereen graag terug op zondag 15 september 2014 voor een aperitiefconcert in De Gouden Bank te Gullegem om 11.30 uur.

Wie erbij was bij de vorige edities weet dat dit een gezellige locatie is waar je bovendien lekker kan eten. Noteer deze datum dus in jullie agenda.

Het nieuwe werkjaar start op zondag 29 september 2014. Er verschijnt nog een volgende Sweet Letter begin september waarin alle informatie daaromtrent te vinden zal zijn.

Geniet volop van de vakantie. Neem af en toe een kijkje op de website van de Superior Dance Band of volg ons op facebook. Dan krijg je altijd de laatste nieuwtjes.